Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 2490 din GINEKOLOŠKI SISTEMATSKI PREGLED, Rončević Vračar (pregled, UZ sa doplerom, kolposkopija, PAPA, VS, pregled dojki)

2490 din.

Cena Popust Ušteda
9200 din. 72.93% 6710 din.

Ponuda se završava u:

2017-10-28
00:00:10

Ukupno 16 naručeno

1 2 3

Redovan ginekološki pregled – najmanje jednom godišnje! Redovni ginekološki pregled je nezamenjiv jer se njime preventivno utiče na mogućnost nastajanja teških i opasnih bolesti, koje ako se otkriju na vreme mogu se brzo i uspešno lečiti. Ne propustite pravo vreme za ginekološki pregled, a naročito: ako ti je izostala menstruacija, ako menstruacije traju duže od 8 dana, ako osećaš bolove, pojačan sekret, peckanje, svrab i primetiš promene na koži genitalija, ako uočiš promene na dojkama, ako razmišljaš o kontracepciji.

Detalji ponude

ginekolog euromedic
- Ponuda obuhvata ginekološki sistematski pregled koji uključuje:
1. PREGLED GINEKOLOGA
2. ULTRAZVUK SA COLOR DOPPLEROM GINEKOLOŠKIH ORGANA
3. KOLPOSKOPIJU
4. PAPA TEST
5. GRUPA SEKRETA
6. PALPATORNI PREGLED DOJKI
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Termin zakazivati nakon dobijanja kupona.

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08 - 20 h, subota 08 - 15 h
- Obavezno je zakazivanje unapred putem tel (dosupan na kuponu)
- Kuponi važe do 20.11.2017.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.

Redovan ginekološki pregled – najmanje jednom godišnje! Redovni ginekološki pregled je nezamenjiv jer se njime preventivno utiče na mogućnost nastajanja teških i opasnih bolesti, koje ako se otkriju na vreme mogu se brzo i uspešno lečiti. Ne propustite pravo vreme za ginekološki pregled, a naročito: ukoliko nastupi krvarenje kod prepubertetskog deteta ili u postmenopauzi, ukoliko se uoči maljavost i rast dojki kod prepubertetskog deteta, ako si napunila 16 godina, a nisi dobila prvu menstruaciju, ako si napunila 16 godina ili si seksualno aktivna i nikada nisi bila kod ginekologa, ako ti je izostala menstruacija, ako menstruacije traju duže od 8 dana, ako osećaš bolove, pojačan sekret, peckanje, svrab i primetiš promene na koži genitalija, ako uočiš promene na dojkama, ako razmišljaš o kontracepciji.


Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak.
Već dugi niz godina poliklinika insistira na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta njihovog rada.
 

Poliklinika DR Rončević

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Baba Višnjina 37, Vračar

Rad. vreme: 8-20h, subotom 8-15 h