Današnja ponuda: Samo 7000 din laserska epilacija CELOG TELA (regije - noge, ruke, pazuh, prepone, linija stomaka, male regije), Happy Lady

7000 din.

Cena Popust Ušteda
50000 din. 86% 43000 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 50minuta
  • 8sekundi

6 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Hit ponuda - epilacija (trajno uklanjanje dlačica) celog tela. Sve regije tela: ruke, noge, pazuh, prepone, linija stomaka, male regije! Ovo je fenomenalna prilika da po povoljnoj ceni uklonite dlačice sa celog tela. Depilacije osim što su bolne, moraju se ponavljati bar jednom mesečno, a i češće, a epilacijom dobijate trajno rešenje, rešite se dosadnih dlačica!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje 1 tretman epilacije  (uklanjanja dlačica) celog tela (regije - ruke, noge, prepone, pazuh, linija stomaka, male regije),  diodnim laserom
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Neophodno je zakazivanje unapred. Telefon je dostupan na kuponu, nakon uplate.
- Rok iskoristivosti kupona: 30.01.2018.
- Lokacija: Takovska 6/2 (kod zgrade RTS-a)
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon tog roka smatraće se nevažećim.

 

Vodimo vas u Salon Happy Lady gde znaju šta i kako sa dlačicama. Sada je vreme da se uverite u efikasnost najkvalitetnijih lasera!

Svi laseri rade na istom principu, tj koriste optičku energiju, ali nemaju svi laseri iste karakteristike, istu talasnu dužinu, frekvenciju, snagu i brzinu. Zbog toga neki laseri daju slabije rezlutate, jer snop svetlosti prodire plitko i ne uništava dublje korene dlačica.
Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju i daje trajne rezultate. Njime se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Diodni laser radi sa talasnom dužinom od 810 nm i trajanjem impulsa od 5-400 ms, a energija se može podešavati do 160 J/cm2. Epilacija diodnim laserom trajno uništava folikul dlake i matriks koji u sebi nosi genetsku informaciju o daljem rastu nepoželjnih dlaka, tako da su rezultati stvarno trajni za razliku od IPL i E-light tehnologija. Kod diodnih lasera je snop svetlosti veoma snažan i prodire dublje. Zato diodnim laserom treba duplo manje tretmana da se uklone dlačice u odnosu na IPL, a trajno se rešava i problem uraslih dlaka.

Nisu ni svi diodni laseri isti. Kod diodnog lasera novije generacije se podešavanjem takta tj. frekvencije svetlosnog impulsa može drastično ubrzati trajanje tretmana velikih regija (npr. cele noge se urade za pola sata). Primenjuje SHR metodu, koja je i do 5 puta brža od klasičnog načina rada drugih lasera i klasičnih IPL. Stari diodni laseri rade na brzini od 2Hz a tretmani su bili spori i bolni, dok novi diodni laser ima brzinu 10Hz i gotovo bezbolne tretmane!
Energija prodire duboko u kožu sa visokom prosečnom snagom, niskom gustinom protoka i brzom stopom ponavljanja, što podiže kvalitet rezultata epilacije.Jedinstvena pulsna struktura sadrži posebne impulse. Kratki pulsevi bezbedno zagrevaju tkivo a dugački pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije.
Takođe, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.

U laserskoj sondi je integrisano intenzivno dvostruko hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 80C i na taj način postupak epilacije čini skoro bezbolnim.Tokom tretmana diodnim laserom folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsem visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže visokom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i ELOS lasera.

Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom. Rizik od neželjenih efekata je minimalan. Pre tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem veče pred tretman, a bar 3 nedelje dlačice ne čupati iz korena.

Osobama mlađim od 16 godina se i ne preporučuje ovaj tretman, s obzirom da nivo hormona do tog uzrasta, a često i kasnije, veoma varira. Usled toga rezultati mogu biti drastično umanjeni.
Frizersko kozmetički salon Happy Lady
Takovska 6/2 (u dvorištu RTS-a)

Happy Lady salon

Takovska 6/2 (u dvorištu RTS-a)