Današnja ponuda: Samo 550 din Laseropunktura i refleksologija stopala ili Masaza i limfna drenaža lica ili Masaža stopala

550 din.

Cena Popust Ušteda
1125 din. 51.11% 575 din.

Preostalo vreme

  • 5dana
  • 21sati
  • 47minuta

20 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Nema boljeg nacina da častite sebe ili voljenu osobu od masaže umornih i teških nogu i lica! Smanjite napetost i anksioznost. Iskoristite ovaj neverovatan popust i nabavite svoj kupon...ili 2!

Detalji ponude

Your smile
- Ponuda obuhvata JEDNU OD 3 PONUDE:
- Laseropunktura i refleksologija stopala ili
- Masaza i limfna drenaža  lica ili
- Masaža stopala
- Možete kupiti više kupona

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Obavezno je zakazivanje unapred na tel: 064/ 56 77 689  
- Termin zakazivati tek po dobijanju kupona!
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018. godine
- Lokacija: Obilićev Venac 18
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Centar Hren
Obilićev Venac 18
064/ 56 77 689  
Laseropunktura i refleksologija stopala

Pored višestrukog benefita po zdravlje, refleksologija je jedna od dubokoopuštajućih procedura. Dovodi do stimulacije rada svih organa u telu, kao i do smanjenja napetosti i anksioznosti. Osoba se posle svakog tretmana oseća sve bolje i bolje.
Spada u alternativnu medicinu, doneta je sa Dalekog Istoka i datira od davnina. Tokom tretmana se koristi pritisak na određenim tačkama na stopalima, bez ulja ili kreme, koje dovode do pozitivnih psihičkih i fizičkih promena na telu rešavanjem energetskih blokada istog, odnosno životne energije u nama samima.
Tokom druge faze tretmana, da bi osigurali pozitivne efekte i povećali ih, ponovo stimulišemo sve tačke, ali ovog puta laserom.
Tretman podstiče rad meridijana, jačajući njegovo energetsko polje i metabolizam. Sprečava bolesti i jača zdravlje. feetchartDovodi do ublažavanja bolova, bolje cirkulacije, imuniteta, regeneracije, deluje relaksaciono i prtivupalno.

Masaza i limfna drenaža  lica

Najbolja kombinacija koju možete dobiti za svoje lice. Nežni pokreti limfne drenaže koji izbacuju  toksine i zadržalu tecnost u niže particije, koje se dalje izbacuju prirodnim putem, i energični pokreti masaže koji toniraju vaše mišiće i kožu i podižu ih na gore.
Svuda u svetu ljudi na sve načine pokušavaju da odrade detoksikaciju i čiscenje tela. Jedna od najstarijih metoda, koja je ujedno i svetski priznata, je limfna drenaža.
Tretman započinjemo čišćenjem lica i limfnom drenažom. Preparati koji se koriste tokom tretmana su na bazi kolagena, elastina i pantenola, profesionalne kozmetičke linije Skinology i deluju regenerativno i umirujuće.
To je medicinska procedura i tako joj treba i pristupiti. Pogrešan smer, pritisak ili promena u redu izvodjenja odredjenih particija  dovode do kontraefekta. Sprečava otoke, zadržavanje vode i toksina u istoj, dovodeći veću količinu belih krvnih zrnaca koji se bore za brže zarastanje tkiva, kao i odbranu od bakterija.
U drugoj fazi tretmana prelazimo na lifting masažu koja dovodi do bolje prokrvljenosti, ishrane kože nutritijentima, izbacivanje metaboličkog otpada iz tretirane regije, koje vodi u regeneraciju kože i potkožnog tkiva.

Masaža stopala

Nema boljeg nacina da častite sebe ili voljenu osobu od masaže umornih i teških nogu. Bilo da Vam treba samo opuštanje ili imate neki ozbiljniji problem, tretman je kod nas sveobuhvatan, i pored klasične masaže i ubrzavanja cirkulacije i regeneracije oštećenog tkiva, sadrži i refleksologiju koja poboljšava rad celog organizma, istezanje koje dovodi do momentalnog olakšanja i popuštanja spazma umornih nogu i limfne drenaže koja izbacuje višak tečnosti i zadržane toksine iz njih.

Tretmani su namenjeni kako ženama, tako i muškarcima.

Centar za negu i održavanje lica i tela HREN

Obilićev Venac 18

064/ 5677-689

Radno vreme:  od ponedeljka do petka 10-21h; subotom od 10 - 15h