Današnja ponuda: Samo 6000 din za japansko iscrtavanje obrva sa UKLJUČENOM KOREKCIJOM, studio lepote SAMMBA, Novi Beograd!

6000 din.

Cena Popust Ušteda
11000 din. 45.45% 5000 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 31minuta
  • 31sekundi

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Nakon ovog tretmana rešićemo se krejona i dosadnog svakodnevnog iscrtavanja obrva,  a sjajno je rešenje za potpuno prirodan look u svakoj prilici - dnevnoj varijanti, izlasku ili na plaži! Efekti su dugoročni i traju oko godinu dana kod japanske metode, u zavisnosti od nege i tipa kože. Uz redovnu negu produžavate efekat tretmana! Za potpuni rezultat potrebno je uraditi korekciju (drugi tretman).

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata tretman japanskog iscrtavanja obrva
- Prva korekcija je uračunata u cenu.
Korekciju je potrebno uraditi 3-4 nedelje nakon prvog tretmana radi dugoročnog efekta.
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon se može pokloniti.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Zakazati
nakon dobijanja kupona 3-4 dana unapred na broj: 063525069
- Lokacija: Gandijeva 76a, lok. 69
- Radno vreme: ponedeljak-petak 14 - 20h, subota - nedelja 12-20h
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.
- Ukoliko morate da otkažete svoj termin, morate to učiniti bar 24 časa ranije, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.

 
Studio lepote SAMMBA
Gandijeva 76a, lok. 69
063525069

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva je estetski tattoo ili vrsta permanentnog make up-a, ali sam postupak daje sasvim drugačije rezultate nego trajna šminka. S Japanskom metodom se postiže potpuno prirodan izgled obrva. Važno je naglasiti kako se kod Japanske metode prirodne dlake obrve ne čupaju već samo iscrtavaju. Rezultat iscrtavanja je toliko prirodan da je razlika između prirodne i iscrtane dlake gotovo neprimetna. Genijalno je i to što možete birati boju i oblik koji vam srce poželi.
Skoro ni jedna žena nije zadovoljna svojim prirodnim lukom obrva – zato ih i čupamo! Retke, svetle, loše počupane, s rupama od ožiljaka ili jednostavno nesavršene?
Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate. Najprije se sa olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijnt mogao da izabere novi oblik koji joj se sviđa. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja.

Sammba studio

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Gandijeva 76a, lok. 69,

063525069