Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 3500 din EUROMEDIK kompletan pregled dojki (mamografija + ultrazvuk dojki + palpatorni pregled), lokacija Novi Beograd!

3500 din.

Cena Popust Ušteda
7000 din. 50% 3500 din.

Ponuda se završava u:

2017-11-04
00:35:57

Ukupno 22 naručeno

1 2 3

Nedostatak vremena i brz način života ne daje vam vremena da se pozabavite sobom, a to sebi dugujete iz najmanje dva razloga: odgovornost ka sebi i odgovornost ka vašim najbližima, deci, roditeljima, prijateljima. Zato Vam ovom ponudom vam skrećemo pažnju na neophodnost lekarskog pregleda vaših dojki, a kako bi se lakše odlučili na ovaj važan potez obezbedili smo vam popust za kompletan pregled dojki - mamografiju, ultrazvuk i klinički pregled Euromediku na Novom Beogradu!

Detalji ponude

ginekolog euromedic
- Kompletan pregled dojki obuhvata mamografiju, ultrazvučni pregled dojki i palpatorni pregled dojki
- Kupon možete iskoristiti možete izvršiti na lokaciji NOVI BEOGRAD - Euromedik doma zdravlja Gandijeva 122G, Blok 63
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona, obavezno je zakazati pregled putem tel: 062/8003844, 011/2284001; 011/2284 002, 011/2284 007
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08-18h, subota 07-15h
- Kupone možete iskoristiti do 20.11.2017.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

Kompletan pregled dojki - preventiva!

Mamografija je rentgenska metoda pregleda dojki koja se upotrebljava u dijagnosticifiranju nejasnih kliničkih nalaza kao i za rano otkriće tumora i raka dojke. Memografija je obavezan način kliničkog pregleda dojki kod žena starosne dobi od 40 godina, ali se ova dijagnostička metoda preporučuje i kod osoba koji imaju porodičnu anamnezu ove bolesti.
Ultrazvuk dojki daje uz mamografiju kompletnu sliku o tkivima dojki i potpuni pregled, a klinički pregled palpacijom uokviruje ovaj pregled.
Ova tri segmenta daju kompletnu sliku o tkivima dojki i potpuni uvid u stanje vaših dojki, a u opštoj bolnici Euromedik na Novom Beogradu, očekuje vas najstručniji tim ljudi sa najsavremenijom tehnološkom - aparaturnom podrškom!
Ponuda obuhvata:
- mamografiju
- ultrazvučni pregled dojki
- klinički pregled dojki

Vodite računa o sebi! Kompletan pregled dojki je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. Dugogodišne radno iskustvo zdravstvene ustanove EUROMEDIK i stručni lekarski tim garantuje Vam da brigu o Vašem zdravlju poveravate pravim ljudima!

 http://euromedic.rs/wp-content/uploads/2015/05/photo-31.jpg
 
 1

Euromedik je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega su afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.

Pregledi se obavljaju u prijatnom ambijentu sedam ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa).

Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata ... ).

Sva oprema u Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvodjača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda.
"Preventiva i kontrolni pregledi znače odgovornost!"

Euromedik dom zdravlja

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Gandijeva 122G (Blok 63), 0112284001, 0628003844


Otvori veliku mapu


Cvijićeva 42, 011/329-4457, 011/329-4457