Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1450 din 5 ultrazvučnih KAVITACIJA sa limfnom drenažom za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita, In derma Blok 61!

1450 din.

Cena Popust Ušteda
6000 din. 75.83% 4550 din.

Ponuda se završava u:

2018-03-08
01:00:00

Ukupno 24 naručeno

1 2 3

Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. Tajna ove revolucionarne mašine jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm.

Detalji ponude

Ponuda obuhvata paket (za oba pola): 5 ultrazvučnih kavitacija sa limfnom drenažom za topljenje masnih naslaga i skidanje celulita
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti najviše 8 kupona, četiri za sebe i četiri na poklon.
- Ponuda važi za oba pola
- Jedna osoba može iskoristiti četiri kupona

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Kupone možete iskoristiti do 30.04.2018.
- Termin je potrebno zakazati min 2 dana unapred na tel: 064 196 08 67
- Lokacija salona: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

 
Ultrazvučna kavitacija je dokazano delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. Masne ćelije se pokreću, ubrzavaju, razbijaju i izbacuju iz tela! Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. U kombinaciji sa limfnom drenažom daje maksimalan rezultat u skidanju celulita i zatezanju tela!

Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Kavitacijom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kritično područje tretira se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.

Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
064/1960-867


U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.

Kozmetički salon In Derma

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

064/1960-867

Radno vreme: od utorka do petka, 12 - 20h subotom, 10 - 16h

Prilikom zakazivanja ako ne dobijete salon, ostavite SMS poruku i bićete kontaktirati u najkraćem roku