Današnja ponuda: Samo 990 din za depilaciju nogu, ruku, prepona, obrva i nausnica u Viktorija City salonu na Novom Beogradu!

990 din.

Cena Popust Ušteda
1800 din. 45% 810 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 35minuta
  • 11sekundi

16 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Depilacija se radi voskom koji ima niz prednosti u odnosu na druge metode: dlačice se izvlače u celosti sa korenom zbog čega im treba dosta vremena da ponovno izrastu. Pored toga što uklanja dlačice, vosak ima i efekt pilinga skidajući mrtve ćelije sa površine kože i ostavljajući je glatkom, sjajnom i mekšom nego ikada pre! Iskoristite popust i uštedite !

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza - Ponuda obuhvata: depilaciju nogu, ruku, prepona, obrva i nausnica
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Tretman zakazivati po dobijanju kupona - telefon za zakazivanje dostupan na kuponu
- Radno vreme: utorak-subota od 9-20h, nedelja-ponedeljak od 9-20h
- Lokacija: Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. godine
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!Viktorija city salon lepote
Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd
Frizersko kozmetički salon Viktorija City se nalazi na adresi Nehruova 51a na Novom Beogradu. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača u salonu se trude da na adekvatan način vode brigu o lepoti vašeg tela, kose, lica.
Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Svratite u Viktorija city i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju salona.Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.
Budite lepi budite negovani i zadovoljni sobom!

Viktorija City salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Nehruova 51a