Današnja ponuda: Samo 690 din za masažu tela eterinčnim uljima po izboru u trajanju od 30 min, Viktorija City, Novi Beograd!

690 din.

Cena Popust Ušteda
1000 din. 31% 310 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 47minuta
  • 22sekundi

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Relax je blaga prijatna masaža i ima za cilj negovanje tela radi poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Idealna je za kraj naporne radne nedelje i pripremu za novu u kojoj vas očekuju novi napori.

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza - Ponuda obuhvata relax masažu celog tela u trajanju od 60 min
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.. godine
- Termin je potrebno zakazati unapred - telefon za zakazivanje dostupan je na kuponu
- Radno vreme: utorak-subota od 9-20h, nedelja-ponedeljak od 9-20h
- Lokacija: Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!


Viktorija city salon lepote
Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd


Frizersko kozmetički salon Viktorija City se nalazi na adresi Nehruova 51a na Novom Beogradu. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača u salonu se trude da na adekvatan način vode brigu o lepoti vašeg tela, kose, lica.
Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Svratite u Viktorija city i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju salona.Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.
Budite lepi budite negovani i zadovoljni sobom!

Viktorija City salon lepote

Nehruova 51a