Današnja ponuda: Samo 1190 din za paket od 5 tretmana mezoterapije tela bez igle + anticelulit pakovanja u studiju In derma na N. Beogradu!

1190 din.

Cena Popust Ušteda
7500 din. 84.13% 6310 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 28minuta

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Mezoterapija bez igle - aparatom delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. U ovoj ponudi iskoristite paket od 5 tretmana mezoterapije regije po izboru: stomak, noge, bokovi, nadlaktice. Masne ćelije se pokreću, ubrzavaju, razbijaju i izbacuju iz tela!

Detalji ponude

Ponuda obuhvata paket od 5 mezoterapija tela bez igle + 5 anticelulit pakovanja
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti najviše 4 kupona, 2 za sebe i 2 na poklon.
- Ponuda važi za oba pola
- Jedna osoba može iskoristiti četiri kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018.
- Termin je potrebno zakazati min 2 dana unapred na tel: 064 196 08 67
- Lokacija salona: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

 

Mezoterapija bez igle - aparatom delotvorna, neinvazivna i bezbolna, sigurna i brza metoda pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su brzi, vidljivi i trajni. U ovoj ponudi iskoristite paket od 5 tretmana + 5 anticelulit pakovanja regije po izboru: stomak, noge, bokovi, nadlaktice. Masne ćelije se pokreću, ubrzavaju, razbijaju i izbacuju iz tela! Uz tretmane se preporučuje pojačan unos tečnosti!
Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
064/1960-867


U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.

Kozmetički salon In Derma

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

064/1960-867

Radno vreme: od utorka do petka, 12 - 20h subotom, 10 - 16h