Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1900 din KARDIOLOŠKI pregled sa EKG + ULTRAZVUK SRCA (eho) sa snimcima, izveštajem i preporukom terapije, Cardio MM Banjica

1900 din.

Cena Popust Ušteda
7200 din. 73.61% 5300 din.

Ponuda se završava u:

2017-11-28
00:00:00

Ukupno 47 naručeno

1 2 3

Kupon obuhvata pregled od strane specijaliste interniste-kardiologa po sistemima sa elektrokardiogramom (EKG), kompletan ultrazvučni pregled srca: M-mod, 2D, Color Doppler sa snimcima eventualnih patoloških promena i sa kompletnim numeričkim vrednostima, konačni izveštaj sa zaključkom, savetom i preporukom terapije! Proverite svoje zdravlje - ovaj pregled se naročito preporučuje starijima od 40 godina i osobama sa povećanim rizikom od kardiovaskularnih oboljenja!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje kompletan kardiološki pregled i to:
* pregled od strane specijaliste interniste-kardiologa po sistemima sa elektrokardiogramom,
* kompletan ultrazvučni pregled srca: M-mod, 2D, Color Doppler sa snimcima eventualnih patoloških promena i sa kompletnim numeričkim vrednostima,
* konačni izveštaj sa zaključkom, savetom i preporukom terapije
-
Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011/2660-685 ili 064/1156-486
- Lokacija ordinacije: Crnotravska 13b, Banjica
- Kupone možete iskoristiti do 15.12.2017.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!

      

Cardio MM specijalistička internistička ordinacija
Crnotravska 13b
011/2660-685, 064/1156-486
Kompletan kardiološki SISTEMATSKI PREGLED koji se preporučuje starijima od 40 godine, ali i mlađim ljudima a naročito i osobama sa povećanim rizikom od kardiovaskularnih oboljenja, istorijom ovih oboljenja u porodici!. Preventivni pregledi su najvažniji i za njih treba naći vremena i pored žurbe, stresai brzog tempa života. Kupon uključuje pregled od strane specijaliste interniste-kardiologa po sistemima sa elektrokardiogramom (EKG), kompletan ultrazvučni pregled srca: M-mod, 2D, Color Doppler sa snimcima eventualnih patoloških promena i sa kompletnim numeričkim vrednostima, konačni izveštaj sa zaključkom, savetom i preporukom terapije! Proverite svoje zdravlje!

Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.

Specijalistička internistička služba u ordinaciji CARDIO MM čini niz subspecijalnosti:kardiolog, gastroenterolog, edokrinolog, pulmolog, nefrolog, reumatolog, hematolog... Bavi se prevencijom, dijagostikom i lečenjem svih oboljenja unutrašnjih organa. Angažovani su doktori sa velikim kliničkim iskustvom. Pored individualne stručne kompetentnosi kvalitet više u radu internističke službe predstavlja konsultativni-timski rad koji i jeste osnov u pravilnom dijagnostikovanju i lečenju bolesnika sa oštećenim unutrašnjim organima.

Cardio MM specijalistička internistička ordinacija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Crnotravska 13b

011/2660-685

064/1156-486