Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 350 din kupon kojim ostvarujete cenu od 59 eur za BEČ (bus + noćenje sa doručkom) 29.03.2019!

350 din.

Cena Popust Ušteda
800 din. 56.25% 450 din.

Ponuda se završava u:

2019-03-18
16:07:33

Ukupno 7 naručeno

1 2 3

Uživajte u letopama Beča i dobrom šopingu! Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije, sa 1.512.000 stanovnika, jedan je od najlepših gradova u Evropi. Nalazi se na raskršću putnih pravaca. Centar Beča je čuveni Ring, deo grada koji je svoj urbanistički izgled dobio za vreme vladavine cara Franje Josifa. Njegova ideja je bila da se jednim bulevarom odvoji centar grada, ili Innere Stadt sa svojim palatama, pozorištima i radnjama od perifernih delova. Ring je samo jedna od 23 oblasti, koliko ih Beč ima. Užem Beču pripada 9 oblasti, a ostale obuhvataju i predgrađa.

Detalji ponude

- Ponuda važi za putovanje u Beč (1 noćenje sa doručkom + autobuski prevoz)
- Uz priloženi kupon u agenciji se uplaćuje devizni deo aranžmana u iznosu od 59 eur (umesto redovnih 85eur)
- Ponuđeni termin putovanja:  29.03.2019.
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- REZERVACIJA: odmah po dobijanju kupona, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasoša, matični broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
- Kupon važi do poslednjeg termina putovanja 29.03.2019.
- Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.

- PROGRAM PUTOVANJA:
1.Dan - Beograd
Polazak iz Beograda oko  22.00 časa . Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča

2. Dan.- Beč
Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Fakultativni organizovani obilazak Beča u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan.- Beč- Novi Sad-Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno odlzak u Bratislavu. Obilzak grada. Slobodno vreme. Povratak u Beč. Fakultativno: uz pratnju vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, gde posetioci mogu obići 20 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku, dolazak u Beograd u kasnm večernjim časovima na mesto polaska oko ponoći.

Aranžman obuhvata:

- prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd) - 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu
- smeštaj u gradu u hotelu IBIS BUDGET WIEN ST. MARX usluga - 1 noćenje sa doručkom (švedski sto)
- smeštaj u 1/2 sobama  (svaka soba ima twc, tv, tel)
- usluge turističkog pratioca grupe
- usluge agencije

U cenu aranžmana nisu uračunati:
- doplata za 1/1 sobu 25 evra
- međunarodno putno osiguranje 360,00 din.
- individualne troškove
- fakultativni obilasci i ulaznice:
 * Dunavski toranj (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) - 15 evra
* dvorac Belvedere (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) - 20 evra
* paket : Dunavski toranj i Dvorac Belvedere - 25 evra
* dvorac Schönbrunn (ulaznica, vodič,  prevoz) - 25 evra
* Obilazak grada 5 evra
* izlet do Bratislave 15 evra

Način plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije ostatak 10 dana pre putovanja
2) platnim karticama
3) 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.02.2018.

Uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu banke Intese.
 

FAKULTATIVNI IZLETI:
Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel  3* (Ibis Wien Mariahilf, Ibis Wien Messe, Ibis Buget Wien Mese, Ibis buget Sent Marks..) se nalazi u širem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.  Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Odmah po dobijanju kupona, izvrsite rezervaciju mesta slanjem vaucera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju.

 
 
Lavli Travel
Budimska 7
011/3290-988, 011/2769-188