Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 420 din predstava OPASNA IGRA, Pozorište Slavija, 29.12.2017. u 20h! Protiv ljubavi se ne može!

420 din.

Cena Popust Ušteda
800 din. 47.5% 380 din.

Ponuda se završava u:

2018-01-02
22:44:37

Ukupno 10 naručeno

1 2 3

Komad “Opasnu igru” Nušić je namenio francuskim gledaocima. U “Opasnoj igri” radnja se odigrava u Francuskoj i sve ličnosti koje se okupljaju u jednoj vili 20 kilometara udaljenoj od grada su Francuzi. Obuzet frojdizmom, Nušić u “Opasnoj igri” invertuje Frojdovo učenje: protagonist komedije, dr Hipolit Monel, umesto da otkrije potisnuto osećanje ljubavi i da ga stimuliše ne bi li osobu doveo u normalne životne tokove, čini obratno. Igraju: Branko Đurić, Miljan Prljeta, Radovan Miljanić, Milan Caci Mihailović, Iskra Brajović, Vasilija KokotovićRežija: Velimir Mitrović.

Detalji ponude

- Kupon važi za predstavu "OPASNA IGRA" u pozorištu Slavija
- Termin predstave: 29.12.2017. u 20h
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Kartu preuzeti nakon dobijanja kupona
- Zamena kupona (za ulaznice) svakog radnog dana od 9-17h kod marketing menadžera ili svakog dana od 18:30 – 20h na blagajni pozorišta
- Brojevi telefona za informacije: 011/243-69-95 i 011/244-58-28
- Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.
 
Odlazak na pozorišnu predstavu je sjajan način da provedete veče van kuće i da super se zabavite. Gledanje predstave će Vas oplemeniti, naterati na razmišljanje ili zasmejati i zabaviti. Svakako ćete uživati, jer je odlazak u pozorište doživljaj, veoma drugačiji od odlaska u bioskop. Iskoristite ovu sjajnu ponudu i izaberite predstavu po svom ukusu.
U Opasnoj igri radnja se odigrava u Francuskoj i sve ličnosti koje se okupljaju u jednoj vili 20 kilometara udaljenoj od grada su Francuzi. Protagonist komedije, dr Hipolit Monel, umesto da otkrije potisnuto osećanje ljubavi i da ga stimuliše ne bi li osobu doveo u normalne životne tokove, čini obratno. Težeći da uguši svaki ljubavni instinct (nagon) dr Monel bavi se problemom potiskivanja ljubavnih osećanja i svoj metod naziva “psihotehnikom”. Okupljenim kolegama i prijateljima- tu su još jedan lekar, profesor univerziteta, njegov asistent, zatim jedan slikar i njegov prijatelj, velegradski bonvivan- predstavlja mladu Nanetu, koja je objekt njegovog eksperimenta, kao uspeh svoga “izuma”. Međutim, kako će uspeh eksperimenta na kraju iszostati zbog pojave mladog bonvivana, koji je osvojio Nanentu, komedija dokazuje tezu kako se protiv prirode, pa tako ni ljubavi- ne može. Ne bez razloga smatra se da je Nušić izmislio dr Monela da bi obradio i svoj intimni susret sa starenjem.

 
Pozorište Slavija,
Svetog Save 16-18, Beograd
011/2436-995, 011/2437-395

Pozorište Slavija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Svetog Save 16-18

011/2436995