Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 din. umesto 4500 din. za tretman ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom u salonu lepote Mystic! Zbogom naslagama!

990 din.

Cena Popust Ušteda
4500 din. 78% 3510 din.

Ponuda se završava u:

2012-04-30
00:00:00

Ukupno 89 naručeno

1 2 3

Misija: Uništenje! Cilj: Celulit, masne naslage na kritičnim delovima tela! Oružije: Ultrazvučna kavitacija i limfna drenaža! Sredstvo: Zlatnaribica.rs i salon Mystic! Stepen uspešnosti: 100% Jo-jo efekat: 0% Zadovoljstvo: Neograničeno! Popust: ogroman, ne propustiti! Leto je pred nama, ne propustite da se rešite pomorandžine kore, masnih naslaga na stomaku i ostalih viškova na vreme! Dočekajmo spremno letnju sezonu :)

Detalji ponude

- Jedan vaučer važi za za tretman kavitacije sa limfnom drenažom

- Vaučer možete iskoristiti od 10/04/2012 do 15/05/2012

- Možete kupiti najviše 4 vaučera, 2 za sebe i 2 na poklon

- Vaučere možete koristiti na dve lokacije - u salonu "Mystic", Gramšijeva 2/3, Novi Beograd i u salonu "Dve mace", Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo Brdo, 063/82-45-043

- Radno vreme : Ponedeljak - Nedelja: 9-21h

- Zakazivanje telefonom na 011/26-99-12


Postupak kavitacije
- tretman kojim se celulit i masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvučnim talasom. Tokom tretmana dolazi do bezbolnog topljenja masnog tkiva i to je jedina metoda koja je alternativa hirurškoj liposukciji. Posebno je efikasna za smanjenje masnih naslaga na stomaku, kolenima, butinama, bokovima, zadnjici i rukama. Trajanje tretmana je oko 45 min. po regiji i ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se
očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2-4 cm po tretmanu, a na butinama od 1-2.5 cm po tretmanu. Izmereni gubitak se ne vraća, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo" efekta. Tretman je namenjen svim muškarcima i ženama bez obzira
na godine života koji ne mogu da se reše lokalizovanih masnih naslaga  uprkos dijetama i upornom vežbanju. Ovim tretmanom može se rešiti problem "pivskog" stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.


Salon lepote "MYSTQUE"

Salon lepote MYSTIQUE je jedan od najlepših salona, lociran u samom centru Novog Beograda, blizu hotela Jugoslavija i nudi Vam visoko kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparate za negu kose, lica i tela. Stilisti i kozmeticari koji rade u salonu su pohadjali akademije svetskog ranga. Viši fizioterapeuti ce Vam priustiti opustanje raznim vrstama masaza. Vase je samo da izdvojite malo vremena za opustanje, a salon Mystic je tu da Vam ugodi i ispuni zelje. 

Ono što će Vas sigurno obradovati je i radno vreme salona: od utorka do nedelje, od 09-22h. Prilagođen  navikama i tempom savremenog života svojih klijenata salon radi i vikendom,  kao i svakim radnim danom osim ponedeljka.
Zbogom cm! :)

Salon lepote Mistique

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

salon "MYSTQUE", Gramšijeva 2/3, Novi Beograd
salon "DVE MACE", Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo