Današnja ponuda: Samo 1200 din tretman trajne muške epilacije: gornji ili donji deo LEĐA u salonu Megga beauty na N. Beogradu!

1200 din.

Cena Popust Ušteda
2500 din. 52% 1300 din.

Preostalo vreme

  • 8dana
  • 19sati
  • 7minuta

20 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE! Tretmani se rade jedan za drugim u razmaku od 3-4 nedelje, za pun efekat preporuka je 8-10 tretmana! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami! Rešite se upornih dlačica u korenu i uživajte u svojoj glatkoj koži!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje 1 tretman epilacije za muškarce - regije donji ili gornji deo leđa
- Ponuda važi isključivo za osobe ženskog pola
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je zakazivanje unapred
- Lokacija: Pariske Komune 65, Novi Beograd
- Rok iskoristivosti kupona: 31.03.2024.
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon tog roka smatraće se nevažećim.

   

Megga beauty

Pariske Komune 65
Tel: 011/2691-438Uz upotrebu posebnih lasera, danas je moguće rešiti se suvišnih dlačica trajno. U salonu Megga bealuty koristi se diodni savremene tehnologije marke Mondo, koje garantuje trajne rezultate u odnosu na IPL i slične tehnologije. ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE! Tretmani se rade jedan za drugim u razmaku od 3-4 nedelje, za pun efekat preporuka je 8-10 tretmana! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Rešite se upornih dlačica u korenu i uživajte u svojoj glatkoj koži!

U zavisnosti od tretirane regije (dubine folikula ispod površine kože), boje dlake i boje kože preporučuje se 8-10 tretmana, ali nije moguće predvideti koliko će tretmana biti dovoljno za zadovoljavajući rezultat.
Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlake, svetlu kožu i dobar hormonski status. Po jednom tretmanu moguće je odstraniti najviše 20-30% dlačica, jer ne prime svi folikuli dovoljnu količinu toplotne energije da bi bili uništeni.
Kada se krene proces epilacije dlačice se ne smeju čupati, već samo brijati ili seckati (kako se ne bi jačao koren dlake između tretmana). Kod žena tretman za nausnice treba raditi na svakih 2-4 nedelje, a za prepone na 4-6 nedelja.

Tokom godina mogu da se aktiviraju drugi folikuli (u vrlo maloj količini) koji nisu bili aktivni i tada tretman treba ponoviti. Takođe, zaostale dlačice će posle više ponovljenih tretmana biti sve bleđe i tanje, pa će se teže tretirati, ali je krajnji rezultat (nakon višestruko ponovljenih tretmana) zadovoljavajuć - moguće je eliminisanje najviše 80-90% dlačica. Tretman se ne radi osobama mlađim od 16 godina.
Međutim, osobama mlađim od 16 godina se i ne preporučuje ovaj tretman, s obzirom da nivo hormona do tog uzrasta, a često i kasnije, veoma varira. Usled toga rezultati mogu biti drastično umanjeni.

Megga Beauty

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Pariske komune 65, lokal 12

011/2691-438 064/4012 788

Radno vreme: pon-sub od 10-20h