Današnja ponuda: Tretman JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA - Microblading za 7.990 din. Piramida (uz kupon korekcija 1000 din)

7990 din.

Cena Popust Ušteda
12000 din. 33.42% 4010 din.

Preostalo vreme

  • 8dana
  • 19sati
  • 9minuta

15 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Željeni oblik bez olovke i svakodnevnog iscrtavanja obrva! Oblik obrva je ono što daje JA vašem licu! Japanska metoda iscrtavanja dlačica podrzumeva metod iscrtavanja "dlačica po dlačica" polu-trajnom bojom, prirodnog porekla. Boja je postajana od 1-2 godine, zavisno od tipa kože, pa je potrebno uraditi korekcije radi dugoročnog efekta. Idealno rešenje za savršeni oblik obrva u svakoj prilici, pa i ujutru kada otvorite oči. Izgledajte glamurozno u svakom trenutku!

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza
- Ponuda obuhvata tretman japanskog iscrtavanja obrva (1 tretman)
- Uz kupon popust na korekciju (2. tretman) po ceni od 1000 din.
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Tretman zakazivati po dobijanju kupona - telefon za zakazivanje dostupan na kuponu

- Lokacija: Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd
- Kupone možete iskoristiti do 31.03.2024. godine
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Viktorija city salon lepote
Nehruova 51a, lokal 56, Novi Beograd

Microblading je najnovija metoda iscrtavanja gde pigmenti koji se unose daju prirodnu boju, lako se uklapaju uz Vaše obrve i ne vidi se razlika između postojećih dlačica i iscrtanih. Takođe, bitno je napomenuti da kod obične trajne šmunke, obrve izgledaju kao tetovaža i manje prirodno. Kod japanskog iscrtavanja  toga nema, dlačice su veoma tanke, nema razlivanja boje, procedura se radi preciznim i posebnim nožićima ( sterilnim, za jednokratnu upotrebu, tj.jednog klijenta). Procedura je manje bolna i kraće traje nego kog obične trajne šminke. Ova metoda je poznata kao tretman koji Vašim obrvama daje potpuno prirodan 3D izgled. Iscrtane dlačice su simulacija prirodnog rasta dlaka, samim tim obrve izgledaju najpribližnije prirodnim.

Frizersko kozmetički salon Viktorija City se nalazi na adresi Nehruova 51a na Novom Beogradu. Nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača u salonu se trude da na adekvatan način vode brigu o lepoti vašeg tela, kose, lica.
Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Svratite u Viktorija city i prepustite se edukovanom i ljubaznom osoblju salona.Bićete više nego zadovoljni svojim izgledom.
Budite lepi budite negovani i zadovoljni sobom!

Viktorija City salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Nehruova 51a/56

Radno vreme: utorak-subota od 9-20h, nedelja-ponedeljak od 9-16h