Današnja ponuda: Samo 5500 din kardiološki pregled sa ultrazvukom color dopplerom srca i EKG-om u ordinaciji Nestorov, Voždovac!

5500 din.

Cena Popust Ušteda
10500 din. 47.62% 5000 din.

Preostalo vreme

  • 4dana
  • 8sati
  • 28minuta

12 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Kako je svaki specijalista koji vrši preglede u Lekarskoj ordinaciji Dr Nestorov pažljivo odabran u cilju postizanja najvišeg kvaliteta lečenja, iskoristite priliku da po veoma atraktivnoj ceni rešite svoj kardiološki problem na pravi način. Pregled se preporučuje i u cilju prevencije, kod osoba sa pozitivnom amanezom u porodici, starijima od 40 godina, a naročito muškarcima!

Detalji ponude

Ponuda obuhvata:
• Pregled specijaliste kardiologije
• Utrazvučni pregled srca sa doplerom
• EKG sa analizom
• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda
Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Instituta za KVB Dedinje
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je zakazivanje pregleda najmanje 3 radna dana unapred na telefone: 011/396-0659, 060/619-3228, ili putem e-maila na m.nestorov@drnestorov.rs
- Pregled zakazivati tek po dobijanju kupona!
- Na pregled poneti prethodnu medicinsku dokumentaciju i analize.
- Rok iskoristivosti kupona: do 31.05.2024.
- Kupon je potrebno iskoristiti u roku koji je naveden, u suprotnom kupon će se smatratiti iskorišćenim.

 

Kako je svaki specijalista koji vrši preglede u Lekarskoj ordinaciji Dr Nestorov pažljivo odabran u cilju postizanja najvišeg kvaliteta lečenja, a u ovoj ponudi iskoristite priliku da po veoma atraktivnoj ceni rešite svoj kardiološki problem na pravi način.Pregled se preporučuje i u cilju prevencije, kod osoba sa pozitivnom amanezom u porodici, starijima od 40 godina, a naročito muškarcima!

  
 

NESTOROV ordinacija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Braće Jerković 123a

011/396-0659

060/ 619-3228