Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 4.800 din PAKET od 5 tretmana trajne laserske epilacije muških ramena ili pazuha u Arena estetik centru!

4800 din.

Cena Popust Ušteda
17500 din. 72.57% 12700 din.

Ponuda se završava u:

2014-07-28
00:00:00

Ukupno 4 naručeno

1 2 3

Rešite se dosadnih dlačica! Neko ih voli a neko bi ih se rado rešio! „Arena“ centar se već dugi niz godina bavi problematikom neželjenih dlačica i ove nedelje smo u saradnji sa njima omogužili sjajnu ponudu za naše muškarce - a to je trajna epilacija ramena ili pazuha nemačkim DERMAX RF LIGHT laserom koji je prilagođen svim tipovima dlaka i kože, a tretmani su potpuno bezbolni i efikasni.

Detalji ponude

  • - Ponuda uključuje: PAKET od 5 tretmana trajne epilacije muških ramena ili pazuha nemačkim DERMAX RF LIGHT LASEROM prilagođenim svim tipovima dlačica i kože u Arena estetik centru! Tretman se može raditi i na koži preplanulog od sunca (bez letnje pauze) specijalizovanim laserom za sve tipove kože!
  • - Za optimalan rezultat centar preporučuje u proseku 5 tretmana, možete spajati više kupona
  • - Neophodno je da zakažete telefonom 2-3 dana unapred
  • - Telefoni za zakazivanje: 064/4040-450, 011/3121-860
  • - Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dva dana unapred
  • - Radno vreme: od ponedeljka do subote 10:00 do 21:00
  • - Kupone možete aktivirati (početi sa korišćenjem prvog tretmana) do 31.07.2014. 
  • - Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom naloguMoj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.




Aparat Dermax RF Light je najsavremeniji i najdelotvorniji aparat ultrazvučne epilacije neželjenih dlačica sa svih regija tela. Sam proces uklanjanja je potpuno bezbolan i što je najvažnije potpuno odsustvo bilo kakve iritacije nakon intervencije. Ono što je važno napomenuti kod ovakvih tretmana jeste da se mora izbeći bilo kakvo oštećenje ćelija kože što se ovim aparatom postiže u potpunosti. Eliminacija neželjenih dlačica se vrši delovanjem laserskog snopa svetlosti u kombinaciji sa ultrazvukom čime se bitno reguliše dotok hranljivih materija u koren dlake čime se koren istanjuje i na kraju nestaje zauvek.

Preporučuje se u proseku 5 tretmana u zavisnosti od same karakteristike dlačica (boja, gustina kao i regija gde se nalazi) za potpunu eliminaciju. U prvom stepenu rade se 3 tretmana na 7-10 dana, a posle toga postupak se ponavlja u peridou od 4-6 nedelja do potpunog uništenja tj. nestanka dlačica.

 

Arena Estetik Centar

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

064/ 4040-450

Antifašističke borbe 18 lok. 9 (kod Arene), Novi Beograd

Radno vreme: pon-pet 10-18h, sub 10-16h