Današnja ponuda: Samo 6000 din. KARDIO PLUS paket (pregled sa EKG, UZ srca, dopler vrata, nogu i ruku), Gracia medika, centar!

6000 din.

Cena Popust Ušteda
24400 din. 75.41% 18400 din.

Preostalo vreme

  • 4dana
  • 13sati
  • 52minuta

15 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Kardio plus paket se preporučuje starijima od 40 godine, ali i mlađim ljudima. Preventivni pregledi su najvažniji i za njih treba naći vremena i pored žurbe, stresai brzog tempa života. Kupon uključuje kariološki pregled + EKG + ultrazvuk SRCA, dopler krvnih sudova vrata, nogu i ruku u poliklinici GRACIA MEDIKA u centru grada!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje kardio plus paket, koji uključuje:
* pregled kardiologa,
* EKG,
* ultrazvuk srca
* kolor dopler krvnih sudova vrata
* kolor dopler krvnih sudova nogu i
* kolor dopler krvnih sudova ruku
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011/328-5140, 011/328-5145,060/441-43-50 ili 060/441-43-53
- Lokacija poliklinike Gracia Medika: Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka)
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupone možete iskoristiti do 31.07.2024.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!
- Važna napomena:
Medicinska dokumentacija, predstalja zapisnik o zdravstvenom stanju pacijenta, kao i radu lekara u cilju utvrđivanja zdravstvenog stanja, dijagnostičkim procedurama , terapiji i ishodu terapije.  
Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju odabranom lekaru ?
Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.
Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru,  poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakao, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem  postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.

    
 

Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka), Beograd
328 51 40, 328 51 45, 060/441-43-50
email: office@graciamedika.rs
 


Kompletan kardiološki SISTEMATSKI PREGLED koji se preporučuje starijima od 40 godine, ali i mlađim ljudima. Preventivni pregledi su najvažniji i za njih treba naći vremena i pored žurbe, stresai brzog tempa života. Kupon uključuje kardiološki pregled + EKG,  UZ SRCA,  i dopler krvnih sudova vrata, nogu i ruku u poliklinici GRACIA MEDIKA u centru grada!

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…) Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u Poliklinici. Ponosna na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi  lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Poliklinika Gracia Medika

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka) u blizini Ekonomskog fakulteta i Glavne autobuske stanice

060 441-4350, 060 4414353, 011 328 5140, 011 328 5145

Radno vreme od 08-21h, subotom 09-15h