Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Prošireni KARDIOLOŠKI PREGLED 6.800 din: laboratorijske analize, EKG, UZ srca sa doplerom, 24 holter EKG + pritiska, izveštaji!

6800 din.

Cena Popust Ušteda
16320 din. 58.33% 9520 din.

Ponuda se završava u:

2019-10-22
11:14:20

Ukupno 38 naručeno

1 2 3

Kako bi upotpunili dijagnostiku, uz kardiološki pregled dodali smo EKG, ultrazvučni pregled srca sa dopplerom, 24h holter pritiska i 24h holter EKG-a kako bi objektivizovali potencijalne varijacije pritiska, ali takođe i potencijalna „preskakanja“ u srčanom radu, kao i specifične laboratorijske analize (odabrane u dogovoru sa našim kardiolozima). Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Dedinja. Komplet pregleda je osmišljen po savetu naših kardiologa

Detalji ponude

Ponuda obuhvata:
• Laboratorijske analize: Kompletna krvna slika, glukoza, kreatinin, lipidni status (ukupni holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, index ateroskleroze, vaskularni rizik)
• 24h holter EKG-a
• 24h holter pritiska
• Utrazvučni pregled srca sa doplerom
• EKG sa analizom
• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda
Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Instituta za KVB Dedinje. Komplet pregleda je osmišljen po savetu kardiologa ordinacije Nestorov.
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je zakazivanje pregleda najmanje 3 radna dana unapred na telefone: 011/396-0659, 060/619-3228, ili putem e-maila na m.nestorov@drnestorov.rs
- Pregled zakazivati po dobijanju kupona!
- Na pregled poneti prethodnu medicinsku dokumentaciju i analize.
- Ordinacije raspolaže sopstvenim parkingom
- Rok iskoristivosti kupona: do 30.11.2019.
- Kupon je potrebno iskoristiti u roku koji je naveden, u suprotnom kupon će se smatratiti iskorišćenim.

   

Kako bi upotpunili dijagnostiku, uz kardiološki pregled dodali smo EKG, ultrazvučni pregled srca sa dopplerom, 24h holter pritiska i 24h holter EKG-a kako bi objektivizovali potencijalne varijacije pritiska, ali takođe i potencijalna „preskakanja“ u srčanom radu, kao i specifične laboratorijske analize (odabrane u dogovoru sa našim kardiolozima). S obzirom da pacijent dolazi dva dana ranije zbog postavljanja holtera, istom prilikom će biti uzeta krv za lab. analize tako da kardiolog prilikom pregleda ima već spremne rezultate holtera i laboratorije, što umanjuje broj dolazaka i skraćuje put do najadekvatnije terapije.
Preglede vrše kardiolozi sa VMA i Dedinja.
Komplet pregleda je osmišljen po savetu naših kardiologa.

  
 

NESTOROV lekarska ordinacija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Vojvode Vlahovića 2, naselje Braće Jerković, Voždovac

011/396-0659

060/ 619-3228